Spela på att tränare får sparken

Det finns spelbolag som har lite roliga odds som inte direkt har att göra med hur ett lag eller hur en individ presterar. Jag brukar titta på alla möjliga sådana spel. Jag brukar också kolla på spel som har att göra med tränare. Man kan, om man vill, spela på att managers för olika lag får sparken. Det är oftast Premier League som det handlar om. Det är stor omsättning på tränare där och det är många som är intresserade på att spela på spel som involverar Premier League. Om du vill spela på att en manager får sparken så skulle jag rekommendera tre utländska spelbolag. Jag tycker att Paddy Power, Ladbrokes och William Hill erbjuder bäst spel på tränare och vad som ska hända med dem.Jag tänkte kika på sannolikheter att topptränarna i Premier League får sparken.

Pep Guardiola

Pep Guardiola räknas som en av de bästa tränarna genom alla tider. Guardiola som var en hårdför mittfältare för FC Barcelona under sin aktiva spelarkarriär anses också vara en av de bästa spelarna på sin position under sin tid. Men det är ändå i tränarrollen som Guardiola har utmärkt sig som mest. Det har dock varit rejäl snålblåst under en tid i City. Men det har inte varit katastrof. Frågan är om det räcker. De som äger Manchester City är inte kända för att vara särskilt tålmodiga.

Jose Mourinho

Jose Mourinho har värvat för rekordsummor. I början gick det inte alls bra för United som kryssade hela tiden. Sedan har det gått bättre men samtidigt så har det gått bra för många lag i Premier League vilket är anledningen till att man inte ligger så bra till. Åker Mourinho ut med huvudet före om de missar Champions League?

Jurgen Klopp

Jurgen Klopp har gått och tagit Liverpool till ett tråkigt lag och gjort dem riktigt bra, i sina bästa stunder. Tyvärr är de riktigt dåliga i sina sämsta stunder. Klopp bör dock sitta tämligen säkert.

Antonio Conte

Antonio Conte har förvandlat Chelsea till en vinstmaskin igen. Har man någonsin varit såhär bra? Conte sitter stensäkert.

Mauricio Pochettino

Mauricio Pochettino sitter stensäkert. Tottenham spelar bra och de kommer nog inte vilja göra sig av med Mauricio Pochettino.